Известие

Collapse
No announcement yet.

Избор на накладки за 156 ?!?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Акебоно при всички положения е по добро от средния клас на феродо

Comment

Аз в София обикалям по магазините и като изключим "Bosch", до тук споменатите марки нямам идея от къде да ги намеря...
      Със "Ferodo" съм карал 75-цата и не бях доволен (много ментак има на пазара и ме е страх на какво ще попадна).
      От един приятел разбрах, че "TST", като загреят спират да спират
      А днес също ми предлагаха "MAF", като пича каза че са си техен внос и ми гарантира за качеството...
      Както и да е. Май ще сложа "Permefus" другата седмица. Ако някой случайно е карал с "MAF" да сподели!
      156 1.8TS / 75 2.0TS

Comment

С АТЕ-то не съм имал никога проблеми при спиране. Дисковете парят чак въздуха покрай колелетата се раздува, но спира.
        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

"ATE" от къде?
          156 1.8TS / 75 2.0TS

Comment

по принцип едни накладки колко км издържат

Comment

Първоначално публикувано от k1lcone Покажи съобщение
              по принцип едни накладки колко км издържат
              Това зависи строго индивидуално за всеки...Според стила на шофиране
              156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Поне 30-40к км ако са читави доколкото знам аз! Мойте са пармафюз и предните и задните, мн съм доволен, цената беше 60 лева за двата комплекта с отстъпката изкараха 22к км, предните имат поне още за 10-15к км, задните доста повече от това дори, меки са, мия колата и вечерта джантата започва да почернява, дори загрели си спират, мн съм доволен
                sigpic
                Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

Първоначално публикувано от danchoti Покажи съобщение
                  Здравейте колеги!
                  Предстои ми смяна на предни накладки и понеже всички модели, които ми прелагат са "оригинални италиански" не мога да взема решение. Ето от какво избирам:

- Allied nippon;
                  - Akebono;
                  - TST;
                  - Permafuse;
                  - Schiffer .

Ако някой има преки наблюдения от работата на някоя от тези фирми, ще съм благодарен за информацията!!!
                  Здравей колега, аз сложих Феродо,
                  добри са, но една истинска бегачка се нуждае само от
                  Текстар
                  Това е върха на сладоледа при спирачките в България.
                  Екшън Мен - Чирпан
                  Алфа Ромео 156 2.0 155 к.

Comment

Аз съм с някакви СИМЕР в момента (25лв), свиря кат влак, но така е кат нямах пари за сменя дисковете. Скоро като сменя дисковете, задължително ще взема нещо по-качествено.За ПЕРМАФУС съм чувал че не са лоши и са към 35лв.
                    Alfa Romeo 159SW 2.4JTDm/20V 200* коня + 1 магаре зад волана.
                    Ако искаш да си бърз-тръгни сам, ако искаш да стигнеш далеч-тръгни с приятели!!!
                    Горе главата, нищо че е празна...

Comment

Такааа, а сега след като изброихме целия списък на производители на накладки, много ми е интересно, колегата задал въпроса, кои ще избере ...

Comment

Който му душа иска, поне ще е чул по едно мнение!
                        sigpic
                        Gulfstream G650 with Italian design...

Comment

и аз съм с феродо 6000км и нямам оплакваниа
                          147jtd 1.9 16v 140hp
                          E36-150hp

Comment

Първоначално публикувано от spe4elist Покажи съобщение
                            Такааа, а сега след като изброихме целия списък на производители на накладки, много ми е интересно, колегата задал въпроса, кои ще избере ...
                            Със сигурност няма да сложа "Simer", "Mintex" или "TST" Имам познат, който се удари със "Simer" - просто спират да спират като прегреят...
                            Иначе аз задържам още малко, но определено ще сложа или "Akebono", или "Permafuse", или "Textar"...
                            156 1.8TS / 75 2.0TS

Comment

Първоначално публикувано от danchoti Покажи съобщение
                              Със сигурност няма да сложа "Simer", "Mintex" или "TST" Имам познат, който се удари със "Simer" - просто спират да спират като прегреят...
                              Иначе аз задържам още малко, но определено ще сложа или "Akebono", или "Permafuse", или "Textar"...
                              Спермафюс и МАФ са едно и също На сичкото отгоре и двете са пълен ташак А акебоно са супер едни накладки харчат два комплекта дискове ако ви харесва тва супер
                              0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                              sigpic
                              Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                              Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

кът ми свършат накладките ши смена и дисковете. викам да пробвам на ACDelco дискове и накладки

Comment

Working...
                                X